Krystian Bygg AS

Våre tjenester spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg, gjennom oppføring av nybygg, tilbygg, garasjer til mindre oppdrag som f.eks. utskifting av vinduer, omlegging av tak, legging flis eller parkett.

Nybygg

Vi kan bygge både eneboliger og flermansboliger, som alle kan tilpasses tomt og deres individuelle ønsker. Vi hjelper deg med søknad, tegninger, prosjektering, valg av hustype og bygging av hus.

Tilbygg

Behøver du mer plass for å gjøre huset komplett? Ekstra soverom, utvidelse av stue, vinterhage, carpot, vi hjelper deg fra tanker og planlegging til ferdig utført arbeid.

Påbygg

Ønsker du å bygge ut eller legge til en etasje? Vi hjelper med fasadeforandring, påbygg i høyden, takoppløft, sokkelleilighet og garasje.

Oppussing

En oppussing gir verdiøkning, samtidig som man får gleden av å bo i en ny og oppgradert bolig. Vi kan tilby renovering av kjøkken, bad, stue og gulv – samt totaloppussing av leilighet og eneboliger.

Etterisolering

Ønsker du å oppgradere din bolig til en høyere energiklasse eller spare fyringsavgifter, etterisolering vil være særdeles god løsning. Vi kan tilby etterisolering av alle typer hus, loft leilighet, både fra utside og innside av bolig.

Øvrig

Vi utfører mindre snekker oppdrag. Behover du hjelp til å legge nytt gulv, utskifting av vinduer eller omlegging av tak, vedlikehold av fasade og bygging av balkong/tarase? Vi sørger for at jobben blir utført etter kundens ønske og gjeldende forskifter.

Våre tjenester

Vi er en totalentreprenør som utfører både små og store prosjekter innen oppussing og bygging, og kan hjelpe med alt fra å legge nytt gulv til nybygg av enebolig.

Snekring

Vi utfører alt av innvendig og utvendig snekkerarbeid f.eks. terrasse, veranda, gjerde, levegg, listverk, parkettgulv osv.

Les mer

Taktekking

Bred erfaring innen taktekking. Vi tilbyr rehabilitering eller bytte av taket, takshingel, takstein, takplater eller tradisjonelt gresstak.

Les mer

Maling

Våre malere utfører maling av fasader, innvendig og utvendig malingarbeid, sparkling men også vasking med høytrykkspyler.

Les mer

Muring

Vi tar på oss oppdrag innen murerarbeid, støttevegger, lysgraver, ringmurselement, murvegger og pussearbeid.

Les mer

Glassfasader og Montering

Vi monterer glassfasader, rekkverk og andre glasskonstruksjoner. Dør, vinduer, glassvegg, i tillegg monterer vi garasjeport, trapp, takvindu.

Les mer

Kjøkken

Vi hjelper deg med å pusse opp kjøkkenet ditt. Vi kan for eksempel montere kjøkkenmøbler, legge fliser, samarbeide med elektriker eller rørlegger.

Les mer

Bad

Vi hjelper deg med å bygge/ renovere ditt drømmebad. Vi tilbyr filslegging, baderomspanel, membran, dusjhjørnet, glasstein, varmekabler osv.

Les mer

Stucco

Et eksklusiv veggbelegg. Stucco er løsningen for de som ønsker et moderne og betongliknende utseende på veggen i rommet, kjøkken og bad

Les mer

Våre samarbeidspartnere

Hvorfor velge oss?

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet, og vi tar kontakt!

   RING OSS

   967 54 279

   VÅRE ÅPNINGSTIDER

   07:00 – 16:00

   RING OSS

   967 54 279

   VÅRE ÅPNINGSTIDER

   07:00 – 16:00